Hlavní obsah

Manžel zavražděné Ireny Neffové ji zřejmě uškrtil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Manžel zavražděné Ireny Neffové Robert Neff Novák je ve vazbě. Uvalil ji na něj soudce Obvodního soudu pro Prahu 5. Podle mluvčí pražského Městského státního zastupitelství Štěpánky Zenklové je pravděpodobnou příčinou smrti Neffové uškrcení. Neff byl zadržen ve středu.

Článek

Robert Neff Novák byl obviněn z vraždy své ženy, k činu se přiznal. Vražda se podle policie stala už 23. února v místě bydliště manželů. Po slovní rozepři manželku fyzicky napadl a následně usmrtil.

„Manželčino tělo odvezl svým osobním vozem a zakopal ho v lesnatém terénu poblíž obce Rudná ve středních Čechách. Osobní věci své ženy odhodil v igelitové tašce nedaleko Radotína do Vltavy,“ řekl dříve mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek.

Kriminalisté z pražské mordparty nařídili soudní pitvu, která má určit přesnou příčinu úmrtí.

Neffová byla pohřešována od konce února, kdy měla údajně odejít z domu na cvičení a od té doby o sobě nedat žádnou zprávu. Její manžel dokonce na internetu zveřejnil výzvu s žádostí o pomoc při pátrání po ní. Později se ukázalo, že matku malého dítěte sám zabil.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám