Hlavní obsah

Lupiči s pepřovým sprejem přepadli mladíka v Praze. Policie zveřejnila video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dva lupiči přepadli v polovině června 21letého muže v Praze. Nastříkali mu do očí pepřový sprej a pak se s ním přetahovali o batoh. Poškozený však při obraně majetku uspěl. Jednoho podezřelého už detektivové dopadli, druhý je na útěku.

Loupežné přepadení v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Lupiči si podle policie vyhlédli 21letého muže, s nímž se nejprve začali přátelsky bavit. V jednu chvíli však jeden z nich zaútočil pepřovým sprejem a pokusil se vzít mladíkovi mobil. To se mu nepovedlo a poškozený začal utíkat.

Rodina dorazila z Ukrajiny do Čech v rozstříleném autě. Ujela 4000 kilometrů

Krimi

„Oba útočníci jej ale doběhli a pokusili se mu strhnout batoh ze zad, o který se s nimi poté začal přetahovat. Ten se mu podařilo ubránit a útočníci se dali na útěk,“ informoval mluvčí policie Richard Hrdina. Napadeného později ošetřili zdravotníci.

Útočníci utekli na zastávku a odjeli autobusem, kde je detailně natočila kamera. Jednoho z nich policisté dohledali, po druhém nyní vyhlásili pátrání a zveřejnili jeho podobu.

Informace o podezřelém přijme linka 158. Za loupež oběma podezřelým hrozí až 10 let vězení.

Foto: Policie ČR

Loupežné přepadení v Praze

Reklama

Výběr článků

Načítám