Hlavní obsah

Lupiči přepadli poštu v Třinci

Novinky, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TŘINEC

Několik desítek tisíc korun si ve čtvrtek odpoledne odnesli neznámí pachatelé z pošty v Třinci na Frýdeckomístecku. Jak informovala krajská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková, lupiči využili chvíle, kdy v provozovně nebyl žádný klient.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Nikola Weissová

Článek

"Jeden z pachatelů na poštovní úřednici namířil pravděpodobně bubínkový revolver a vyzval ji, aby mu vydala peníze," uvedla Bednarčíková. Když vystrašená žena řekla, že peníze jsou uloženy v časovém trezoru, vložil se do rozhovoru další pachatel a vyhrožoval ženě fyzickou likvidací. Poštovní úřednice pak pachatelům v obavách o svůj život vydala částku, jejíž výši policie neupřesnila.

Jeden z pachatelů měl na obličeji masku a na rukou bílé, pravděpodobně bavlněné rukavice. Druhý byl plnoštíhlé postavy a na hlavě měl nataženou dámskou punčochu. "Oba muži působili ošoupaným dojmem," uvedla Bednarčíková a dodala, že policie po lupičích intenzivně pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám