Hlavní obsah

Lupiči, kteří zabili čerpadlářku v Nelahozevsi, mohou být muž a žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Přepadení a vraždy čerpadlářky v Nelahozevsi na Mělnicku se podle nejnovějších poznatků policie mohli dopustit mladý muž a žena. Detektivové dostali desítky poznatků k totožnosti, které nyní prověřují. Podezřelí zatím zadrženi nebyli, řekl Novinkám mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Podle nejnovějších informací by se mohlo jednat o muže a ženu v mladším věku. Po zveřejnění výzvy jsme obdrželi desítky poznatků, se kterými kriminalisté nyní pracují. Za tyto informace děkujeme. Žádáme řidiče, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali okolo pumpy a mají videozáznam, aby nám jej poskytli,“ řekl Chalupa. Původně policisté hovořili o dvou mladých mužích.

Podle něj stále platí výzva na zasílání poznatků k totožnosti podezřelých. Na dotaz redakce, co lupiči odnesli, mluvčí nechtěl s ohledem na vyšetřování odpovědět. Kriminalisté dvojici podezřívají z trestného činu vraždy, za který jí hrozí až výjimečný trest.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Místo přepadení v Nelahozevsi

Loupežné přepadení se odehrálo v noci na pondělí u silnice číslo 608 ve 2:36, kdy maskovaní lupiči vběhli na pumpu a jeden z nich měl pistoli, ze které vystřelil. Během minuty z prodejny odešli a 58letou prodavačku našli později svědci. Pachatelé odnesli podle zveřejněného videa několik krabic. Policie v pondělí odpoledne požádala občany o pomoc, podle dostupných informací obdržela několik poznatků k možné totožnosti.

Foto: Policie ČR

Lupiči zachycení kamerou

Lidé z okolí na čerpadlářku vzpomínají jako na velmi pozitivní ženu. Všechny zpráva o její násilné smrti zaskočila. "Znal jsem ji dlouho. Vždy se na pumpě usmívala, a když mohla, pomohla," uvedl jeden z pravidelných zákazníků přepadené čerpací stanice. V tom, že byla čerpadlářka nesmírně obětavá, se s ním shoduje také několik dalších obyvatel z okolí. [celá zpráva]

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při loupeži zemřela obsluha čerpací stanice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám