Hlavní obsah

Lupič v pražských potravinách prosil s pistolí v ruce o peníze, neuspěl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté pátrají po muži, který se dopustil loupežného přepadení. Neznámý pachatel na konci června několik minut před třiadvacátou hodinou vstoupil do prodejny potravin v Praze 3 na ulici Basilejské náměstí. U pokladny si zakoupil cigarety a v okamžiku, kdy mu pokladní vracel peníze, vytáhl střelnou zbraň a namířil ji na něj. Pak se ale vše zvrtlo.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj chtěl přepadnout obchod. Po chvíli se omluvil a bez peněz odešelVideo: Policie ČR

 
Článek

Pachatel prosil prodavače o vydání peněz a přitom se několikrát omlouval, že je potřebuje. Pokladní mu odmítl peníze vydat a rychle uzavřel pokladnu. Novinky o případu informovala mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Muž se při přepadení choval velmi amatérsky, v jednu chvíli si dokonce položil zbraň na prodejní pult a zaměstnance stále prosil, ať mu dá alespoň něco. Zaměstnanec však opakovaně odmítnul vydat finanční hotovost. Zklamaný lupič se nakonec ještě omluvil, zbraň vrátil zpět do igelitové tašky a odešel.

I přestože si muž neodnesl žádné peníze, za trestný čin loupeže mu hrozí trest odnětí svobody v délce až deseti let. Jakékoliv informace vedoucí k totožnosti lupiče mohou občané volat na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám