Hlavní obsah

Lupič pokousal řidičku

Novinky, Šárka Tonarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOUNY

Rozbitým obličejem, ponížením a krvácející ranou na krku zaplatila dvaačtyřicetiletá řidička z Loun za to, že zastavila u silnice kvůli telefonování a nezajistila u auta dveře. Toho využil dvacetiletý muž, který ženu brutálně napadl.

Foto: ÚSZSMSK

Ilustrační fotografie

Článek

"Zastavila na obchvatu. Když telefonovala, otevřely se dveře auta. Stál v nich dvacetiletý muž a požadoval po řidičce peníze na benzín. Protože mu nevyhověla, vrhnul se na ni a surově ji začal pěstí mlátit do obličeje," uvedla mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

Žena chtěla v panice před surovcem utéci. Začala volat o pomoc a drápat se z auta. Útočník ji však vtáhl zpátky a zakousl se jí do krku. Kůži na šíji ženy prokousl do krve.

Násilníkovi ujela na benzínce

Vyděšená řidička mu pak vydala 150 korun na benzín. Muž ji ještě donutil, aby ho odvezla k čerpací stanici, přičemž se jí pokoušel líbat a osahával ji.

"Na benzínce se řidičce konečně podařilo ujet a zavolat policii. Násilníka jsme dopadli za pár minut. Protože už se se zákonem střetl v minulosti, požádali kriminalisté soudce o uvalení vazby. Ten jim vyhověl a obviněný z loupeže a vydírání je v Litoměřicích ve vazbě," doplnila Střelcová.

Reklama

Výběr článků

Načítám