Hlavní obsah

Lupič pobodal dva prodavače

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Ozbrojený lupič přepadl ve středu kolem půl deváté večer obsluhu prodejny potravin Večerka v Husově ulici v Plzni. Dva prodavači byli hospitalizováni ve fakultní nemocnici.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 30.4.2017 Velká cena Ostravy v plavání- sobota 29.4.2017 Zsuzsanna Jakabosová v cíli.

Článek

Muž zazvonil u vchodu do prodejny a byl vpuštěn dovnitř. Uvnitř se začal postrkovat s vietnamským prodavačem. Po chvíli vytáhnul nůž a bodnul jej do břicha.

Nožem zaútočil i na prodavačku, která přišla napadenému kolegovi pomoci, a bodnul ji do zad. Muž pak z místa utekl, Vietnamec po něm stačil ještě hodit lahví od piva.

"Z místa lupič utekl, aniž by sebral peníze," potvrdil plzeňský policejní ředitel Jiří Houba. Podle něho byl lupič statné postavy a přes hlavu měl přetaženou kapuci. Oba vážně zraněné prodavače převezla záchranka do fakultní nemocnice.

"Stav obou pacientů je stabilizovaný," řekl administrátor nemocnice Zdeněk Páv.

Průběh napadení vyplynul z prodavačovy výpovědi ještě před jeho hospitalizací.

Reklama

Související články

Zaútočil nožem kvůli cigaretě

S případem mimořádné brutality se setkali pražští záchranáři. Neznámý pachatel přistoupil v úterý k ránu v Praze na Kampě k šestadvacetiletému mladíkovi a bodl...

Výběr článků

Načítám