Hlavní obsah

Loupili v pražském kasinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nepříjemný zážitek připravili šestadvacetiletému zaměstnanci kasina ve stanici metra Hradčanská v Praze dva neznámí pachatelé. V neděli v časných ranních hodinách vtrhli do podniku a ukradli více než dvacet tisíc korun. V pondělí o tom informovala policejní mluvčí Eva Miklíková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Jedna z nehod ve Zlínském kraji.

Článek

Do provozovny ve vestibulu metra vešli dva neznámí muži krátce před půl čtvrtou ráno. Jeden z nich si sedl k hracímu automatu. Druhý přistoupil k šestadvacetiletému pracovníkovi ostrahy a pokladníkovi v jedné osobě a začal mu vyhrožovat, že ho zastřelí.

"Přestože v ruce žádnou střelnou zbraň nedržel, zaměstnanec dostal strach a dal mu více než dvacet tisíc korun v hotovosti. Pachatelé chtěli i jeho mobilní telefon, ale ten se nenašel, a tak z místa utekli," uvedla Miklíková.  

Policisté teď pátrají po přibližně 26letém muži silnější, 160 cm vysoké postavy s kulatým obličejem a černými vlasy a jeho kumpánovi, kterému by mohlo být asi 28 let a měl štíhlou, cca 185 vysokou postavu.

Menší muž měl na sobě černou koženkovou bundu, černé látkové kalhoty a černé boty. Druhý muž měl černé kožené sako, černé kalhoty a černé boty. Oba hovořili s ruským přízvukem.

Reklama

Výběr článků

Načítám