Hlavní obsah

Loupežné přepadení v Ostravě: Policie hledá ženu s mašlemi na lýtkách a šišlajícího muže

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Loupežné přepadení na autobusové zastávce vyšetřují policisté v Ostravě. Muž a žena tam měli přepadnout dalšího muže, o kterém tvrdili, že jim dlužil peníze. Nakonec mu vzali mikinu s penězi a skateboard a zmizeli neznámo kam. Podezřelou dvojici zachytila kamera.

Foto: Policie ČR

Dvojice podezřelá z loupeže

Článek

Incident se stal 27. července kolem 17:30 hodin v ulici Opavská v ostravském Svinově na autobusové zastávce Svinovské mosty, kde seděl muž s kamarádem a kamarádkou. O případu informovala ve středu policie.

„K poškozeným přistoupila neznámá žena s mužem a dožadovali se peněz, které jim údajně měl jeden z mužů dlužit. Poté, co poškozený řekl, že žádné peníze nedluží, rozhodli se peněz zmocnit násilím,” popsala mluvčí policie Eva Michalíková.

Agresivní trojice v Praze zbila a okradla muže, jeden si hrál na policistu

Krimi

Podezřelý muž podle policie poškozeného srazil ze sedačky na zem, kde ho škrtil tzv. v kravatě, pak ho ještě zbil. Žena, která byla s napadeným na zastávce, chtěla zavolat na tísňovou linku, čemuž ale zabránila podezřelá žena, která jí nakonec ještě rozšlapala brýle.

Foto: Policie ČR

Dvojice podezřelá z loupeže v Ostravě

„Než z místa pachatelé odešli, stačili odcizit mikinu černé barvy s kapucí značky Hockey s vyobrazením obličeje postavy Hellraiser (postava z hororu, pozn. redakce), ve které byla finanční hotovost, a skateboard značky Ambassador. Celková škoda tak byla způsobena okolo 10 000,” upřesnila mluvčí.

Kriminalisté případ vyšetřují jako loupežné přepadení, za které hrozí pachatelům až desetileté vězení.

Okradli mě a spoutali, ohlásil dlužník fingovanou loupež na Blanensku

Krimi

Policisté po podezřelé dvojici pátrají, případní svědci se mají hlásit na lince 158.  Žena je zhruba 170 cm vysoká, má štíhlou postavu a její věk policie odhaduje na 25 až 30 let. Má tmavé vlasy po ramena a náušnice tzv. tunely.

„Na obou lýtkách má výrazné tetování ve tvaru mašle či andělských křídel a pravé předloktí má celé pokryté neurčitým tetováním. Měla na sobě maskáčové tílko, světle džínové kraťasy, bílo červené tenisky a na zádech růžový batoh,” uvedla Michalíková.

Foto: Policie ČR

Dvojice podle policie přepadla muže ve Svinově

Muž je vysoký asi 190 cm, rovněž štíhlé postavy a může mu být zhruba 40 let. Má tmavé vlasy, na tváři bradku a má výrazný špičatý nos. Policie zmínila také vadu řeči - muž šišlá, protože mu chybí zuby. „Měl na sobě triko šedé barvy s krátkým rukávem, tmavě modré rifle a šedé kotníkové boty. Na hlavě černou kšiltovku a na krku nasazen červený šátek,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám