Hlavní obsah

Ladil jsem rádio, přiznal řidič, který najel v Praze na svodidla a převrátil se

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Najetí na svodidla se vymstilo v noci na pátek řidiči citroënu v pražském Suchdole. Jeho auto se převrátilo na střechu. K nehodě došlo poté, co muž podle svých slov ladil rádio. Sanitka ho převezla do nemocnice, vážně zraněn ale nebyl.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční nehoda v pražském SuchdoleVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na Brandejsově náměstí před vjezdem do areálu České zemědělské univerzity kolem půl jedné v noci. Řidič jel směrem od Horoměřic na Dejvice a po havárii tvrdil, že ladil autorádio, když vtom najel na betonová svodidla a s autem se po několika desítkách metrů převrátil na střechu.

„Jedna zraněná osoba byla vyproštěna před příjezdem jednotky a byla v péči záchranářů. Hasiči zajistili místo nehody proti požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny,“ informoval mluvčí hasičů Martin Kavka.

„Policisté vyšetřují nehodu osobního auta, které se převrátilo na střechu. Řidič byl spíše preventivně převezen do nemocnice na vyšetření,“ doplnil mluvčí policie Jan Rybanský.

Dechová zkouška neodhalila, že by muž před jízdou pil alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám