Hlavní obsah

Kriminalisté dopadli tři distributory drog na Třebíčsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíč

Kriminalisté dopadli ženu a dva muže, kteří na Třebíčsku distribuovali pervitin. Obvinili je z výroby drog. Žena byla vzata do vazby, hrozí jí až desetileté vězení. Muži jsou stíháni na svobodě, mohou být potrestáni až pětiletým vězením. Oznámila to policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Foto: Profimedia.cz

Pervitin (ilustrační foto)

Článek

Jednoho z mužů kriminalisté ve spolupráci s policisty ze speciální jednotky Dukovany zadrželi v místě jeho bydliště na Náměšťsku, druhého muže a ženu zadrželi v Třebíči v Novodvorské ulici.

„Žena u sebe měla více než deset gramů bílé krystalické látky, množství marihuany a tablety extáze,” uvedl kriminalista Milan Špaček. Další drogy se našly při domovní prohlídce. Pervitin a marihuana budou podrobeny expertize.

Pětadvacetiletá žena se drogové trestné činnosti dopouštěla už v minulosti, odsouzena za ni byla letos v polovině června. Také oba muži ve věku 43 a 47 let byli již v minulosti soudně trestáni. Vyšetřování případu dále pokračuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám