Hlavní obsah

Kopec pokrytý ledem opilý mladík za volantem nemohl zvládnout

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Neovladatelné auto neuřídil na zledovatělém kopci 23letý řidič seatu na Kladensku a narazil do stromu v blízkém parku. Policisté posléze zjistili, že řidič byl opilý. Zranil sebe i spolujezdce.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda osobního vozu na náledí v OtvovicíchVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala ve středu před desátou hodinou večer v Otvovicích u místního koupaliště. Mladík jel ve směru od Holubic z prudkého kopce, který byl namrzlý a neposypaný.

„Nepřizpůsobil rychlost automobilu stavu a povaze vozovky, vozidlo neubrzdil, projel křižovatku a vjel na trávu a následně narazil stromu. Při dopravní nehodě byl zraněn jak řidič vozidla, tak jeho dvacetiletý spolujezdec,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

Foto: Policie ČR

Auto nabouralo do stromu

Jednoho ze dvou členů posádky museli hasiči z vozu vyprostit.

Policisté u šoféra provedli dechovou zkoušku, která ukázala 1,53 promile alkoholu. Škoda byla vyčíslena na 10 tisíc korun. Řidič je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Reklama

Výběr článků

Načítám