Hlavní obsah

Kopal do břicha těhotnou družku, policie ho poslala do vazby

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Na protialkoholní záchytku a potom do policejní cely putoval 46letý muž, který koncem minulého týdne v Ostravě napadl svoji těhotnou družku. Svůj vztek přitom obrátil i proti dalším dvěma lidem, kteří ji bránili. Policie podala návrh na jeho vzetí do vazby. Informovala o tom v pondělí policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Incident se odehrál v bytě kamarádky, kde byla dvojice na návštěvě. Muž svoji partnerku atakoval nejprve slovně, potom přešel k fyzickému útoku.

„Muž měl ženu strhnout na zem, opakovaně udeřit a dále ji měl opakovaně kopat do břicha. Dalším atakům se měla snažit zabránit kamarádka i další v bytě přítomný muž, muž měl však agresi obrátit proti nim,“ uvedla mluvčí.

Na místo dorazili policisté a obě ženy převezli k lékařskému ošetření. Zadrželi také podnapilého muže, při dechové zkoušce mu naměřili téměř dvě promile alkoholu. „Muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodala Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám