Hlavní obsah

Konflikt v restauraci skončil smrtí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třinec

Tragickou dohru měl incident, který se odehrál v noci na úterý v Třinci. Po konfliktu mezi třemi muži jeden z nich zemřel. O případu informovala mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková. Osmnáctiletého muže o den později policie obvinila z ublížení na zdraví s následkem smrti.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Konflikt se odehrál po deváté hodině večerní v jedné z třineckých restaurací.

„Po předchozím požití alkoholu došlo nejprve kolem 21. hodiny k verbálnímu a následně i fyzickému konfliktu mezi 58letým a 18letým mužem. Po půlnoci se pak muži setkali před jinou restaurací v Třinci, slovní rozepře tam opět gradovala ve fyzický atak. Tomu se snažil zabránit přítomný 50letý muž, kterého měl 18letý podezřelý udeřit pěstí do hlavy. Napadený po úderu upadl na chodník a způsobeným zraněním na místě podlehl,“ uvedla mluvčí.

Násilník, který muže udeřil, z místa odešel, aniž by zraněnému poskytl první pomoc. „Následně byl zadržen policisty speciální pořádkové jednotky. Vrchní komisař učinil podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám