Hlavní obsah

Kolaps v Praze na Smíchově: Řidiči uvázli v garážích, auta tam mohou nechat do rána

Novinky, ok, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Stovky řidičů uvázly ve čtvrtek odpoledne v garážích obchodního centra Nový Smíchov v Praze. Podzemní parkoviště a okolní silnice nezvládly nápor nakupujících před Vánocemi a vedení centra vyhlásilo, že lidé tam svá auta mohou nechat zdarma.

BEZ KOMENTÁŘE: Dopravní kolaps v OC Nový SmíchovVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Policie přijala oznámení na linku 158 od ženy, která nemohla vyjet z garáží v obchodním domě. Podle našich informací následně obchodní dům nabídl řidičům, aby tam svá auta nechali do zítřka zdarma,“ řekla mluvčí policie Andrea Zoulová s tím, že tam vyjela hlídka.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Kolaps v Praze na Smíchově.

„Dopravní zácpa u nás v parkingu není způsobena parkovištěm, ale okolními komunikacemi. Když nemají ty vozy kam vyjet, tak prostě nevyjedou. Semafory v okolí jsou nastaveny tak, že na jednu zelenou se dostane jen 11 aut. Tím je bohužel způsobený ten dopravní kolaps,“ řekla Novinkám pracovnice na informační lince obchodního centra.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Řidiči uvázli v garážích, auta tam mohou nechat do rána.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Podzemní parkoviště a okolní silnice nezvládly předvánoční nápor nakupujících.

Pokud tam lidé auta nechají, mají si vozy podle ní označit, parkovné se jim dál nebude načítat. „Pokud je tam nemohou nechat, bohužel stojí tu frontu. Takové situace před Vánocemi bývají,“ dodala.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ucpané podzemní garáže nákupního centra Nový Smíchov v Praze na Andělu

Reklama

Výběr článků

Načítám