Hlavní obsah

Karvinská policie už zná jméno muže, který nevěděl, kdo je, a jen se modlil

Novinky, hlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těrlicko

Policie už zná totožnost dezorientovaného muže, který byl minulý týden nalezen na lavičce autobusové zastávky v Těrlicku na Karvinsku. Identifikovala ho v pondělí díky mužově manželce.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie o dezorientovaném muži informovala minulý týden. [celá zpráva] Nalezen byl na zastávce v Těrlicku 6. června. Nevěděl prý, jak se jmenuje, neměl u sebe doklady a odříkával pouze modlitby.

Vzhledem k jeho stavu byl převezen do nemocnice. Ani tam se však lékařům a psychologům nepodařilo získat informace, které by vedly k určení jeho totožnosti.

V pondělí se policii nakonec podařilo nalezeného neznámého muže identifikovat. Totožnost 63letého Poláka potvrdila policistům jeho manželka.

Policisté už jednou oznámili, že vědí, o koho jde. Hned 6. června se zdálo, že se mužovu totožnost podařilo zjistit. Po prověření informací se však zjistilo, že se jedná pouze o podobně vypadajícího muže přibližně stejného věku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám