Hlavní obsah

Kamión sjel do lesa, spolujezdkyně zemřela

Právo, vor
Karlovy Vary
Aktualizováno

Z dosud nezjištěných příčin sjel v sobotu kolem půl deváté ráno kamión u karlovarského golfového hřiště ze silnice I/6 a srazil několik okolo stojících stromů. Při nehodě zemřela 47letá spolujezdkyně o deset let mladšího řidiče kamiónu, který byl vrtulníkem převezen s těžkými poraněními do plzeňské nemocnice.

Foto: Policie ČR

Kamión u karlovarského golfového hřiště sjel ze silnice a srazil několik stromů.

Článek

„Sedmatřicetiletý řidič řídil nákladní automobil značky Renault ve směru z Karlových Varů na Prahu, kdy zhruba jeden kilometr za Karlovými Vary z dosud nezjištěných příčin sjel do příkopu, kde havaroval a vozidlem přerazil několik stromů,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí.

Foto: Policie ČR

Kamión u karlovarského golfového hřiště sjel ze silnice a srazil několik stromů.

„Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Sedmačtyřicetiletá spolujezdkyně z vozidla utrpěla zranění, kterým na místě podlehla,“ pokračovala policejní mluvčí.

Komunikace byla po dobu vyšetřování zcela uzavřena a provoz byl odkláněn. Případ je nadále v šetření. „Kriminalisté žádají případné svědky této havárie, aby je kontaktovali na bezplatné lince 158,“ uzavřela Krejčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám