Hlavní obsah

Kamión se na Novojičínsku rozpáral o nákladní auto, řidič měnící kolo nepřežil

– Nový Jičín

Tragickou nehodu vyšetřují od pondělního rána novojičínští policisté. Kamión narazil bokem do odstaveného nákladního auta, jehož řidič měnil kolo. Náraz kamión zcela rozpáral, řidič měnící pneumatiku zemřel.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión se o nákladní auto rozpáral.

Článek

Nehoda se stala před pátou hodinou ranní na silnici I/48 u obce Libhošť. Podle policie do odstaveného nákladního vozu, který měl defekt na pneumatice, narazilo zezadu větší nákladní auto.

„Zasahující lékař již nemohl pomoci muži, který se v okamžiku nehody nalézal mimo vozidlo. Postižený utrpěl při nehodě smrtelná poranění a na místě jim podlehl. Posádka ošetřovala osmačtyřicetiletého muže s drobným poraněním dolní končetiny,“ informoval mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión se o nákladní auto rozpáral

„Hasiči zajistili oba havarované kamióny před požárem. V kabinách obou vozidel hledali jak osobní doklady, tak tachografy, na vyjmutí jednoho z nich museli použít páčidla. Nezjistili žádný únik provozních kapalin, na který by museli použít nasákavý sorbent,“ konstatoval mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Kamión se o nákladní auto rozpáral

Dechová zkouška u druhého řidiče byla negativní. „Příčiny a okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté z Nového Jičína,“ uzavřela mluvčí policie Daniela Vlčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám