Hlavní obsah

Kamión na D1 strhl svodidla, omezení je v obou směrech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Dálnice D1 byla v noci na pondělí na 52. kilometru mezi výjezdy Psáře a Soutice ve směru na Brno zhruba na hodinu uzavřena kvůli nehodě kamiónu. Kolize se stala kolem 03:00 a obešla se bez zranění. Kvůli poškozeným svodidlům jsou ale v obou směrech uzavřeny levé jízdní pruhy. Jak dlouho dopravní omezení potrvá, zatím není známo, řekl před 09:00 operační důstojník dálničního oddělení v Bernarticích.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz a dopravniinfo.cz

Kamión na D1 strhl svodidla, omezení je v obou směrech

Článek

Jak dlouho dopravní omezení potrvá, zatím není známo, řekl před 09:00 operační důstojník dálničního oddělení v Bernarticích.

"Bylo to bez zranění. Vznikla pouze škoda na středových svodidlech a vozidle," uvedl policista. Havarovaný vůz zůstal stát přes celou šíři vozovky. Kolem 04:00 byl obnoven provoz jedním jízdním pruhem, policie dopravu odkláněla přes odpočívadlo u čerpací stanice.

Před 07:00 byl kamión z vozovky odstraněn, ale přivolaná firma ještě musí opravit poničená středová svodidla. "Omezení bude po dobu, dokud to neopraví. Pokud jsou středová svodidla zrušena, tak tam omezení musí zůstat, aby někdo nepřejel do protisměru," upozornil policista.

Kdy bude dálnice v plném rozsahu průjezdná, si netroufl odhadnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám