Hlavní obsah

Kamera zachytila přepadení lékárny v Praze, muž vybral kasu a zmizel

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají od úterního poledne po muži, který měl se zbraní v ruce přepadnout lékárnu. Podezřelý sebral z pokladny peníze, přepadení zaznamenala bezpečnostní kamera.

Loupežné přepadení na Praze 8Video: Policie ČR

 
Článek

Lupič přišel do lékárny v Zenklově ulici kolem krátce po poledni. Hrozil lékárnici zbraní, vzal z kasy hotovost a utekl neznámo kam. Vyšetřovatelé odcizenou částku neupřesnili, jednalo se podle nich o tisíce korun.

„Přepadení trvalo několik málo vteřin a nikdo při něm nebyl zraněný. Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý vidět. Zároveň šetřením v okolí získali i záběry, kde je muž zachycený těsně před přepadením,” sdělila ve středu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Podezřelý v Praze sledoval dvě hodiny seniorku, pak ji připravil o životní úspory

Krimi

Podezřelý na sobě měl modré džíny, černou mikinu s pruhy na rukávech, černou kšiltovku a kostkovanou roušku.

Foto: Policie ČR

Loupežné přepadení na Praze 8

Pokud podezřelého na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl nacházet, ozvěte se neprodleně na linku 158. Zároveň upozorňujeme, nepokoušejte se muže sami zadržet, protože může být ozbrojený a nebezpečný,” obrátila se mluvčí na veřejnost.

Policie případ vyšetřuje jako loupež, za kterou pachateli hrozí až desetiletý trest vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám