Hlavní obsah

Kamarádka jí svedla přítele, tak dala její nahé video na internet

– Brno
Právo, Novinky, pko, ok

Vlastním očím nevěřila třiadvacetiletá dívka z Brna, když se uviděla na videu na jednom z lechtivých serverů. Na záznamu totiž bez ostychu předváděla své tělo při sprchování. O podobný virtuální exhibicionismus ale dívka vůbec nestála, video totiž natočila jen pro soukromé účely.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nepočítala ale s tím, že na notebooku mladíka, pro kterého dráždivé video natočila, ho najde jeho stejně stará přítelkyně. V tu chvíli zhrzená dívka zahořela touhou po pomstě, video své kamarádky si proto z počítače stáhla a pak ho poslala na erotický server. Tím se však dostala do pořádných problémů.

„Policisté v těchto dnech obvinili třiadvacetiletou ženu z trestného činu neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací. Za uvedené jednání jí nyní může hrozit až tříleté vězení,“ řekla policejní mluvčí Andrea Straková.

Dívka z videa okrádala kadeřnici 

Ale ani poškozená žena nemá čisté svědomí. Na přelomu roku čtyři měsíce navštěvovala kadeřnický salón své kamarádky, kde se nechala stříhat. V nestřežených okamžicích ovšem kamarádku okrádala.

„Někdy vzala peníze z peněženky, jindy parfém nebo třeba rukavice. Když se škoda vyšplhala asi na pětatřicet tisíc korun, kadeřnice pojala podezření, že za krádežemi by mohla být právě její kamarádka a nechala v provozovně nainstalovat kameru,“ popsala Straková.

Kamera splnila svůj účel a natočila dívku, jak bere z peněženky 1500 Kč. Kadeřnice neudržela nervy na uzdě a svou kamarádku zfackovala a pod pohrůžkou ostříhání vlasů ji donutila podepsat směnku na 30 tisíc korun. Aby svým slovům dodala důraz, ustřihla jí pramen vlasů.

„Dívka se po podepsání směnky snažila utéct. Rozhněvaná kadeřnice po ní stačila ještě hodit hrnek a rozstříhat jí bundu. Zlodějka se tak v tomto případě ocitla také jako poškozená. Kadeřnice byla obviněna z trestných činů vydírání a poškození cizí věci, soudce ji ovšem zprostil viny. Případ zlodějky je stále u soudu,“ uzavřela mluvčí policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám