Hlavní obsah

K vraždě barmana se přiznal ukrajinský gambler

Novinky, Petr Knötig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Brněnští kriminalisté dopadli 29letého Ukrajince, který se v pondělí přiznal k lednové vraždě 55letého barmana z brněnské herny Apach. Cizinec, který žil v Brně legálně osm let, uvedl, že vraždil kvůli penězům. Policisté u něj našli mobil zavražděného, který i nadále používal, a jeho hodinky.

Foto: www.hostynsko.cz

Hostýnský Yetty má děti rád.

Článek

"Zadržený muž, který nakonec uvízl v naší síti a byl pro nás hlavním podezřelým, nás překvapil svojí otevřeností. Podle všeho jde o nábožensky založeného člověka, kterého tížilo svědomí. Jeho přiznání samozřejmě nebyl jediný důkaz," řekl policejní rada Libor Kachlík.

Pátrání po vrahovi, který zavraždil barmana - bývalého policistu, trvalo necelý měsíc. Policie se nakonec zaměřila na cizince, který je spolumajitelem stavební firmy a zaměstnává své krajany. Jak ukázalo vyšetřování, slušné příjmy postupně přestaly stačit na jeho vášeň - výherní automaty. Nakonec se dostal do situace, kdy se rozhodl opatřit si peníze za každou cenu.

Hrozí mu výjimečný trest

"Muž je stíhaný za vraždu, za kterou mu hrozí trest vězení v rozmezí od 10 do 15 let, případně i trest výjimečný," sdělil s tím, že podezřelý byl umístěn do policejní cely. O jeho vzetí do vazby rozhodne soud.

Reklama

Výběr článků

Načítám