Hlavní obsah

Jsem nesmrtelný! Muž v Budějovicích se vrhnul na policisty s vrtačkou

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Agresivního muže vyzbrojeného nožem a vrtačkou museli zpacifikovat policisté v Českých Budějovicích. Na jeho počínání, kdy vyhazoval věci z okna, upozornila na tísňové lince jeho sousedka. Podezřelý se zákroku policistů výrazně bránil, kopal je a snažil se jim vzít zbraň.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal minulý týden ve čtvrtek v ulici Kněžská kolem 10. hodiny. Na tísňovou linku se ozvala žena s tím, že nad její kanceláří je muž, který vyvádí psí kusy. „Vyhazuje z okna různé odpadky a věci, chová se dost divně a je agresivní,“ popsala v pondělí oznámení mluvčí policie Lenka Krausová.

Policisté našli na dvorku domu vyházené odpadky a další věci. V prvním patře pak viděli muže, který měl v jedné ruce nůž a v druhé vrtačku. Po policejní výzvě, aby všeho nechal, upustil nůž. „Se zapnutou vrtačkou se vydal proti policistům se slovy Tak pojďte! Jsem nesmrtelnej!“ uvedla mluvčí.

Uříznu vám makovici, útočil muž motorovou pilou na sousedy

Krimi

Muž podle ní dal policistům při zadržení zabrat, protože se aktivně bránil, muže zákona kopal a snažil se jim vzít zbraň. Nakonec skončil v péči záchranářů.

„Případ si převzali kriminalisté, kteří 54letého muže podezírají ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě,“ dodala Krausová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám