Hlavní obsah

Jedenáctiletý chlapec vypadl v Opavě z okna v sedmém patře

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jedenáctiletý chlapec zemřel v sobotu odpoledne v Opavě po pádu z balkónu v sedmém patře ubytovny na Zámeckém okruhu. Tam bydlel se svou třicetiletou matkou.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mrtvého chlapce našla na dvoře za panelovým domem, který je využíván jako ubytovna, šestapadesátiletá žena. Pomocí bezplatné linky tísňového volání přivolala policii.

„Po příjezdu policejní hlídky z obvodního oddělení v Opavě na místo bylo zjištěno, že nezletilý chlapec bydlel se svou třicetiletou matkou z Krnova v sedmém patře domu,“ uvedl opavský policejní mluvčí René Černohorský s tím, že z dosud přesně nezjištěných příčin vypadl chlapec, mezi 15. a 16.15 hodinou, z balkónu bytu, který s matkou obýval.

„Při pádu utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Prvotním šetřením policistů a kriminalistů nebylo zjištěno, že by se na pádu chlapce podílela jiná osoba. Záležitost je nadále v prověřování a v prošetřování,“ doplnil Černohorský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám