Hlavní obsah

Host restaurace v Praze při hádce pobodal policistu v civilu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pobodaného muže odvážela v noci na čtvrtek záchranná služba z pražských Holešovic. Při hádce ho měl napadnout jiný host restaurace. Podle informací Novinek je zraněným policista v době osobního volna.

Policie na místě činu v HolešovicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Incident se odehrál v jedné z hospod v Dělnické ulici kolem půlnoci. „Došlo k hádce mezi dvěma muži, po které byl jeden z nich pobodán na krku. Podezřelý z místa utekl, přibližně po hodině byl však dopaden,“ řekla Novinkám mluvčí policie Lucie Drábková.

Šarvátka před hudebním klubem v Praze: po ráně pěstí zůstal na zemi ležet muž

Krimi

Policie případ vyšetřuje jako trestný čin těžké ublížení na zdraví, zatím ale nikoho neobvinila. Informaci Novinek, že zraněným je policista, mluvčí kvůli vyšetřování nepotvrdila.

K napadení vyjížděla také posádka záchranářů. „Šestatřicetiletý muž utrpěl bodné poranění krku, které však nebylo vážného charakteru, a po ošetření byl převezen do Nemocnice Na Bulovce,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Reklama

Výběr článků

Načítám