Hlavní obsah

Honičku s řidičem kradeného auta u Prahy zastavili policisté střelbou

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravním policistům ujížděla ve čtvrtek odpoledne posádka kradeného vozu na pražském okruhu. Policisté v průběhu honičky stříleli do vzduchu. Vůz zastavili v Jesenici u Prahy a tříčlennou posádku zadrželi.

Honičku s řidičem kradeného auta u Prahy zastavili policisté střelbou Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Pražští dopravní policisté si u Cholupického tunelu na Pražském okruhu všimli vozidla v celostátním pátrání. Řidič na jejich výzvy k zastavení nereagoval a ujížděl směrem na Vestec u Prahy,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Eva Kropáčová.

U Vestce vytvořili policisté zátaras, který ale ujíždějící řidič objel. Policisté zahájili varovnou střelbu do vzduchu. Muž s vozidlem dojel až do ulice Na Okruhu v Jesenici u Prahy, kde zastavil mezi domy.

„Jednoho z prchajících členů posádky zadržel policista na služebním motocyklu, další byli zadrženi na místě. Řidič má vysloven platný zákaz řízení a policistům ujížděl v odcizeném voze. Všichni tři zadržení skončili na policejní služebně,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám