Hlavní obsah

Holé lebky řádily na tramvajové zastávce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dva mladíci s vyholenými lebkami neměli v pátek večer zřejmě jiný program, a tak se rozhodli dělat neplechu. Na tramvajové zastávce U výstaviště v Praze Holešovicích si ke svým hrátkám s nožem vybrali devatenáctiletého mladíka. V neděli o tom informovala Iva Knolová z pražské policie. Policisté po útočnících pátrá.

Článek

Napadený mladík čekal na zastávce na tramvaj. "Kolem dvaadvacáté hodiny jej patrně přívrženci hnutí skinheads napadli a vážně zranili," uvedla Knolová. Zraněnému se v poslední chvíli podařilo naskočit do tramvaje, a tím si zřejmě zachránit život. Vyholené lebky jej totiž bodly do nohy a nevypadaly, že by ve svém počínání chtěly přestat.

Po útočnících ve věku kolem osmnácti až dvaceti let, vysokých asi 190 cm policisté nyní pátrají. Oba byli oblečeni do zelených bund - "bombru", černých kalhot a na nohou měli černé vysoké boty s bílými tkaničkami. Na bundách měli znaky propagující nacismus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám