Hlavní obsah

Hernu na Praze 3 podruhé během dvou týdnů vyloupili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herna v ulici U Kněžské louky se stala během dvou týdnů podruhé během dvou týdnů terčem loupežného přepadení. Tentokrát si ji vybrala mladá žena, která vešla do provozovny, namířila na obsluhu za barem pistoli a chtěla po ní peníze. Přepadená žena jí ze strachu vydala několik tisíc korun a lupička z místa utekla.

BEZ KOMENTÁŘE: Hernu na Praze 3 podruhé během dvou týdnů vyloupiliVideo: Policie ČR

 
Článek

„Kriminalistům třetího policejního obvodu se podařilo ve spolupráci s uniformovanými kolegy díky osobní znalosti zjistit totožnost podezřelé. Tu pak kriminalisté zadrželi necelých patnáct hodin po přepadení v ulici Zelenky Hajského v Praze 3,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Sedmadvacetiletá žena se při výslechu k loupeži přiznala. Řešila prý tak tíživou životní situaci a závislost na automatech a drogách. Kriminalistům vydala oblečení, ve kterém hernu přepadla a ukázala, kam zahodila plynovou pistoli.

Zbavila se jí na Jižním městě a hodila ji do kanálu. S jejím vylovením museli pomoci pražští hasiči. Nyní mladé lupičce hrozí deset let vězení. Na soud si počká ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám