Hlavní obsah

Hendikepovaný sportovec přišel o speciální carbonové kolo za desítky tisíc

Semily

Speciální carbonové kolo hendikepovanému sportovci odcizil dosud neznámý zloděj na Semilsku. Policie vyčíslila škodu na 70 tisíc korun a požádala o pomoc v pátrání.

Foto: Policie ČR

Odcizené speciální kolo

Článek

Krádež se odehrála již v první polovině března ve Svijanech. Zloděj sebral ze zahrady rodinného domu kolo speciálně upravené do tříkolky značky Schmicking.

Zloděj se zbožím za 30 tisíc prošel prodavačce za zády. Kameře neunikl

Krimi

Kolo bylo černé barvy s trojúhelníkovou kostrou. Prostředek byl vybaven karbonovými ráfky Zipp s galuskami značky Tufo, s drátěným výpletem kol černé barvy. Velikost kol 25", rám je speciálně upraven pro velikost postavy od 180 do 195 cm. Kolo je vybaveno přesmykačem značky Shimano, převody 3x8, a dále je osazeno stříbrnými brzdovými páčkami.

Policie prosí veřejnost o pomoc, linka 158 přijme informaci jak o samotné krádeži, podezřelém, tak o speciálním kole, které se zloděj může snažit prodat.

„Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu porušování domovní svobody,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Zloději hrozí až pět let vězení.

Foto: Policie ČR

Odcizené speciální kolo

Reklama

Výběr článků

Načítám