Hlavní obsah

Havarovaná tatra přerazila dva stromy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

S těžkými zraněními skončila dvoučlenná posádka osobního auta Tatra 613, jejíž řidič dostal v pondělí ráno na namrzlé silnici na Mladoboleslavsku smyk. S vozem postupně narazil do tří stromů, z nichž dva porazil a zastavil se teprve o čtvrtou jabloň. Záchranka převezla 39letého řidiče i nezletilého spolujezdce do nemocnice.

Foto: Matouš Bičák
Článek

"Řidič dostal v mírné pravotočivé zatáčce smyk a vyjel mimo vozovku mezi Kostelním Hlavnem a Hlavencem," uvedl dnes mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš. Při nárazech byly z auta vymrštěny například plynová nádrž, autobaterie a další věci, které skončily několik desítek metrů od automobilu.

Podle Mareše nebylo možné s ohledem na zranění řidiče na místě zjistit, zda před jízdou pil alkohol. "Řidič i spolujezdec byli převezeni do nemocnice v Brandýse nad Labem a následně do nemocnice v Praze Na Bulovce," dodal Mareš.

Policie okolnosti nehody dál zjišťuje. Na namrzlých vozovkách na Mladoboleslavsku se dnes dopoledne stalo ještě několik nehod, ovšem už bez vážných následků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám