Hlavní obsah

Hasičská cisterna dostala cestou k zásahu smyk a převrátila se. Čtyři zranění

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říčany

Čtyři hasiči se zranili při pátečním výjezdu k dopravní nehodě poté, co jejich cisterna dostala před sedmou ráno u obce Voděrádky nedaleko středočeských Říčan na ledu smyk a převrátila se na bok. Zranění nejsou vážná, příčiny nehody vyšetřují policisté.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Řidič cisterny dostal na ledu smyk, sjel do příkopu a převrátil vůz na bok. Příčiny nehody policisté vyšetřují,“ informoval mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

„Mohu potvrdit, že cestou k dopravní nehodě havarovala cisterna hasičů. O zraněních nemám žádné informace,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Podle záchranářů se však zranili čtyři hasiči. „Jeden muž byl po ošetření a podání nezbytných léků převezen s poraněním hlavy do pražské nemocnice v Krči, stejně jako další zraněný se zhmožděninou krční a bederní páteře. Zbývající dva měli poranění horní končetiny a kolene a byli převezeni do říčanské nemocnice,“ řekla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám