Hlavní obsah

Hasiči tahali tlakové láhve z hořící stodoly, škoda za miliony

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Častrov

Hasiči likvidovali v noci na čtvrtek rozsáhlý požár hospodářského stavení na Pelhřimovsku. Plameny podle vyšetřovatelů způsobily na stodole škodu za 2,5 milionu korun. Hasiči museli z objektu rovněž vynést tlakové láhve, které hrozily výbuchem.

Foto: HZS Vysočina

Požár v Častrově na Pelhřimovsku

Článek

Stodola hořela v Častrově krátce před druhou hodinou v noci, na místě zasahovalo několik hasičských jednotek. Plameny zasáhly plochu zhruba 35 krát 12 metrů a ohrožovaly přilehlé budovy.

Žena uvízla v ostravském bytě po výbuchu plynové lahve

Krimi

„Z hořící stodoly hasiči vynesli několik tlakových láhví. Voda byla na požářiště dopravována kyvadlově,” sdělila ve čtvrtek ráno mluvčí hasičů Petra Musilová.

Foto: HZS Vysočina

Plameny zasáhly v Častrově celou stodolu

Majitel měl ve stodole ještě motocykl, čtyřkolku, malý traktor, vybavení pro koně a řadu dalších věcí, hasičům se podařilo podle Musilové zachránit majetek za 15 milionů.

Z hořícího bytu na Liberecku vytáhli hasiči dva lidi

Krimi

„Úplná likvidace požáru proběhla před sedmou hodinou ráno. Při zásahu se nikdo nezranil. Příčina požáru se nadále vyšetřuje,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám