Hlavní obsah

Hasiči pomáhali u nehody na D6, jejich auto smetl další řidič

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Do hasičského vozidla v úterý ráno na dálnici D6 u Kynšperka nad Ohří na Sokolovsku zezadu narazilo jiné auto. Hasiči předtím na silnici zastavili, aby pomohli posádce dříve havarovaného vozidla. Při nehodě celkem tří aut se zranili dva lidé.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiče pomáhající u nehody smetlo další autoVideo: HZS Karlovarského kraje

 
Článek

Hasiči drážní jednotky Správy železniční dopravní cesty v Chebu, kteří zrovna projížděli kolem, zastavili u havarovaného osobního vozidla a označili výstražnými světly a trojúhelníkem místo nehody. Přesto do nich najel zezadu řidič jiného osobního vozidla.

Řidiče na silnicích překvapila ledovka i sníh

Domácí

„Nehoda se stala na mostu, povrch vozovky zde byl v ranních hodinách kluzký. Při nehodě se zranily dvě osoby, převzala si je posádka záchranné služby,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

Na záběrech z kamery je vidět muž, který těsně předtím, než se auto přiřítí, uskočí za svodidla. Vůz pak téměř v plné rychlosti narazí do auta hasičů.

Přivolaní hasiči ze tří jednotek následně zajistili místo nehody, provedli protipožární zabezpečení a zlikvidovali větší únik provozních kapalin. Kvůli nehodě byl provoz na silnici celé dopoledne ve směru na Sokolov zcela uzavřený.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Nehoda tří aut včetně hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám