Hlavní obsah

Hasiči nalezli utonulého důchodce

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

V potrubí potoka Veseřice v Jáchymově nalezli ve čtvrtek odpoledne hasiči utonulého 67letého Stanislava D. ze Sedlečka na Karlovarsku, kterého jeho rodina od středy 19. dubna pohřešovala.

Článek

"Hasiči sestoupili v ochranných oblecích do koryta potoka, který v tomto místě protéká potrubím, pronikli ochrannou mříží a mrtvého muže nalezli asi padesát metrů od hotelu Curie," uvedl mluvčí krajských hasičů František Petr s tím, že pomocí speciálních nosítek mrtvolu muže z potrubí vyprostili a dopravili na břeh.

"Muž byl zachycen v podzemí mezi kameny, zhruba 400 metrů od místa, kde vtéká potok do podzemí v ulici K Lanovce, poblíž bývalého objektu Tesla," popisovala mluvčí karlovarské policie Zdenka Papežová, podle které po vyproštění těla z vodního toku bylo provedeno ohledání mrtvoly. "Přivolaný lékař stanovil předběžně jako příčinu smrti utonutí a nařídil soudní pitvu," dodala mluvčí s tím, že na těle a místě nebyly nalezeny stopy násilí.

Muž byl v Jáchymově na léčení v lázních. "Naposledy byl viděn ve středu 19. dubna večer poblíž jáchymovské restaurace Denní bar Beskyd," uvedla Papežová. Policie jej začátkem týdne hledala dokonce termovizí v helikoptéře, ale marně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám