Hlavní obsah

Hádka tří mužů v Plzni skončila krvavě

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

V plzeňské fakultní nemocnici skončil podnapilý 21letý mladík s bodnořeznými zraněními, která utržil při rvačce s dalšími dvěma muži v neděli večer v Martinské ulici v Plzni. Podle všeho je mimo ohrožení života.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba

Článek

„Krátce před půl osmou večer jsme přijali na linku 158 oznámení o rvačce tří osob v Martinské ulici v Plzni,“ uvedla mluvčí plzeňské krajské policie Ivana Jelínková.

„Jedna z osob podle předběžných zjištění utrpěla bodnořezné zranění dosud nezjištěným předmětem,“ pokračovala mluvčí s tím, že veškeré další okolnosti případu jsou předmětem šetření.

Podle informací deníku Právo byli muži silně podnapilí. Novinky původně uvedly, že k incidentu došlo na slavnostech vína, ty se však konají o něco dále. „Je třeba říct, že případ určitě nesouvisí se slavnostmi vína,“ doplnila v pondělí před polednem mluvčí plzeňské krajské policie Michaela Raindlová.

Na místě nebyl bezprostředně po incidentu nalezen žádný nůž, ale vyšetřování pokračuje. Muž má sečná zranění v oblasti zad a dalších horních částech těla.

„Zranění neohrožovala muže na životě,“ uvedla mluvčí plzeňské krajské záchranky Mária Svobodová. „Pouze ono jedno zranění v oblasti zad bylo důvodem, proč se pacient vezl do fakultní nemocnice, aby se vyloučila jeho hloubka a případné vnitřní zasažení dalších orgánů,“ dodala.

Policie zahájila úkony trestního řízení, pro podezření ze spáchání trestných činů těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám