Hlavní obsah

Hádka na pražském Barrandově skončila pobodáním

Novinky, jap
Praha

Konflikt dvou mužů před sportbarem na pražském Barrandově skončil v neděli časně ráno pobodáním jednoho z nich. Případem se zabývají kriminalisté z mordparty.

Pátrací akce na Barrandově po pobodáníVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Okolo druhé hodiny ráno došlo v baru na Barrandově ke konfliktu mezi dvěma muži. Během hádky jeden z aktérů vytáhl na ulici před barem nůž a druhého muže s ním bodl,” uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Na místo ihned dorazili záchranáři i policisté. Ti ještě v průběhu noci zadrželi podezřelého. Záchranáři ošetřili pobodaného muže a převezli ho do nemocnice.

„Vyšetřování případu si převzali krajští kriminalisté z prvního oddělení. Právní kvalifikace celého případu se bude odvíjet od výslechu podezřelého, ale také od výpovědi zraněného muže, či od vážnosti jeho zranění,” doplnil mluvčí.

Kriminalisté na místě případ dokumentovali až do časných ranních hodin. Dopoledne se na Barrandov vrátili společně se Speciální pořádkovou jednotkou. Policisté prohledávali okolí Voskovcovy a Wassermannovy ulice, mimo jiné prohledávali odpadkové koše, či přilehlé staveniště.

„Kriminalisté společně s policisty na místě zajišťují potřebné důkazy,” dodal v neděli dopoledne mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám