Hlavní obsah

Hádka mezi bývalými partnery v Kladně skončila napadením

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Vážným zraněním muže a lehčím poraněním ženy skončil na Nový rok v Kladně incident mezi bývalými partnery. Zatímco ženě se podařilo utéct k sousedům a přivolat pomoc, muž proskočil prosklenými dveřmi.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté vyšetřují napadení mezi expartnery v KladněVideo: Novinky

 
Článek

„V Rychtářské ulici v Kladně se dopoledne odehrálo napadení mezi expartnery. Zraněné ženě se podařilo utéct k sousedům, odkud přivolala policii,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Richterová.

Na místo ihned zamířily nejbližší dostupné policejní hlídky. Ještě před jejich příjezdem ale muž proskočil skleněnou výplní dveří a vážně se při tom zranil. „Muž zůstal v bezvědomí a do nemocnice musel být transportován vrtulníkem," doplnila mluvčí.

Kvůli přistání vrtulníku uzavřeli policisté křižovatku ulic Kročehlavská a Unhošťská. Muž utrpěl podle informací z místa řezná poranění na více místech těla. Podle všeho právě v souvislosti s jeho skokem prosklenými dveřmi. Lehce zraněnou ženu převezli záchranáři sanitkou do kladenské nemocnice.

„Celou událostí se teď budou zabývat kladenští kriminalisté,“ dodala Richterová.

Reklama

Výběr článků

Načítám