Hlavní obsah

Firma z Klatovska zaplatila miliony za ochranné rukavice. Nemá zboží ani peníze

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Jednorázové ochranné rukavice za téměř čtyři miliony korun si objednala a předem zaplatila obchodníkovi z Brna firma z Klatovska. Zboží nedostala a zpátky nemá ani peníze. Případ už vyšetřuje policie.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Na základě oznámení od poškozené společnosti zahájili kriminalisté úkony trestního řízení pro podezření z podvodu,“ potvrdila Právu mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová s tím, že zatím nikdo obviněn nebyl.

Spor o zpomalovací práh vyvrcholil na Klatovsku tasením zbraní

Krimi

Jednatelka poškozené firmy se nechtěla vyjadřovat. „Zatím to nechám bez komentáře,“ reagovala na dotaz Práva, za jakých okolností k obchodu došlo.

Podle zjištění Práva firma reagovala na nabídku v inzerátu na internetu a postupně objednala v průběhu listopadu tisíce balení nitrilových rukavic, za které předem zaplatila 3,7 milionu korun.

Na Klatovsku se srazili dva motorkáři, oba zemřeli

Krimi

Právu se podařilo dotyčného obchodníka z Brna kontaktovat. Tvrdí, že problém je na straně jeho dodavatele ze Slovenska. „Je to dneska horké zboží, za které se platí předem. Já jsem jen ty peníze překlopil dál a zatím na zásilku čekám,“ řekl Právu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám