Hlavní obsah

Fena křížence pokousala v Hodoníně kokršpaněla a jeho majitelku

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Hodonínští policisté pátrají po chovateli feny, která minulý týden zaútočila na kokršpaněla a jeho majitelku. Agresivní zvíře skončilo v útulku, kde se o něj dosud nikdo nepřihlásil.

Foto: Policie ČR

Staford pokousal v Hodoníně kokršpaněla a jeho majitelku.

Článek

„Majitelka kokršpaněla venčila v podvečer svého psa v ulici Brandlova. Měla jej řádně upevněného na vodítku. Během venčení k nim přiběhl cizí pes, pravděpodobně kříženec rasy stafordšírského bulteriéra, napadl a pokousal kokršpaněla. Jeho majitelka při pokusu chránit svého psa byla rovněž od cizího psa kousnuta do nohy a následně musela být ošetřena v nemocnici, uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

„Cizí pes byl zpacifikován až kolemjdoucím mužem a následně strážníky městské policie umístěn do psího útulku,“ upřesnil mluvčí.

Útočila fena, která od okamžiku zajištění zatím marně čeká na majitele. Ten se o zvíře zatím nepřihlásil, policisté proto po něm pátrají. Nejen kvůli vrácení feny, ale i kvůli vysvětlení a zodpovědnosti za útok, který volně pobíhající zvíře provedlo.

Foto: Policie ČR

Staford pokousal v Hodoníně kokršpaněla a jeho majitelku

„Fena světlé pískové barvy má červený obojek. Poznatek, směřující k určení majitele lze sdělit hodonínským policistům na telefon 974 633 470 nebo na linku 158,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám