Hlavní obsah

Exposlanec Dominik Feri skončil v nemocnici, spekuluje se o sebevraždě

Praha
Aktualizováno

Exposlanec TOP 09 Dominik Feri skončil v sobotu v podvečer v nemocnici se středně těžkým zraněním. Spekuluje se o tom, že se pokusil o sebevraždu. Případem se zabývají kriminalisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie na místě pokusu o sebevraždu Dominika FerihoVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Společně se záchranáři jsme vyjížděli do Kubelíkovy ulice. Podle prvotních informací to byl pokus muže o sebevraždu. Případem se nyní zabývají kriminalisté,“ řekl policejní mluvčí Jan Rybanský.

„Naše posádky zasahovaly u úrazu 25letého muže. Muž utrpěl středně těžká poranění a po celou dobu byl při vědomí. Po ošetření ho záchranáři převezli do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Podle informací Novinek je jedná o bodnořezná zranění.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie zasahuje v Kubelíkově ulici.

Dominik Feri čelí trestnímu stíhání ze sexuálního obtěžování a znásilnění. U dívek, s nimiž se seznámil na sociálních sítích a poté je pozval do svého bytu nebo bytu svých přátel, se měl dožadovat pohlavního styku. K němu mu však dívky podle zveřejněných svědectví v Deníku N a A2larm nedaly souhlas.

Feri po zveřejnění obvinění loni v červnu rezignoval na poslanecký mandát. Letos 19. května státní zástupce zamítl stížnost, kterou Feri proti zahájení trestního stíhání podal. V případě odsouzení hrozí exposlanci až 10 let vězení, protože je stíhán i pro trestný čin znásilnění spáchaný na dítěti, které dovršilo 17 let, uvedla v březnu policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám