Hlavní obsah

Dvouletý chlapec vypadl na Hradecku z člunu, jeho otec se při záchraně utopil

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smiřice

Tragicky skončila záchrana dítěte, které vypadlo z nafukovacího člunu v pískovém jezeře ve Smiřicích na Královéhradecku. Dvouletého chlapce se podařilo zachránit, ale pod vodou skončil jeho otec, kterému ještě při záchraně syna pomáhal náhodný svědek.

Foto: Mapy.cz

Místo tragédie

Článek

Tragédie se stala v sobotu krátce po 15. hodině, podle hlášení na tísňovou linku se v písníku ztratil pod vodou 34letý muž.

„Ten měl na nafukovacím člunu vézt svého dvouletého syna, který se do vody převrhl. Muži s pomocí náhodného občana se podařilo syna zachránit, on sám však zůstal pod vodou,” sdělila v pondělí mluvčí policie Iva Kormošová.

V bazénu na Semilsku našli batole v bezvědomí

Krimi

Bezvládné tělo muže se našlo po hodinovém pátrání. „Policisté nezjistili, že by na úmrtí měla účast cizí osoba. Z jakých příčin se muž utopil, prokáže až nařízená zdravotní pitva,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Ve Svratce v Brně plul muž obličejem ke dnu

Kolemjdoucí v Brně vytáhli v úterý odpoledne z řeky Svratky muže, jehož tělo plulo ve vodě obličejem dolů. Muž skončil v péči záchranářů, kteří ho přepravili...

Výběr článků

Načítám