Hlavní obsah

Dvojice z Rokycanska byla zavražděna. Šlo o pohřešovaný vietnamský pár

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policie potvrdila, že mrtvá dvojice nalezená ve čtvrtek odpoledne na Rokycansku byla zavražděna. Jde podle ní o vietnamský manželský pár, který byl pohřešován. Kriminalisté již zadrželi podezřelého z vraždy.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález dvou lidských těl na RokycanskuVideo: Novinky

 
Článek

Zmizení vietnamského páru vyšetřovala pražská policie od středy. Stopy ji přivedly až na Rokycansko, kde následně našli policisté v lese dvě mrtvoly.

„Vzhledem k okolnostem nasvědčujícím tomu, že se obě osoby staly obětí násilného trestného činu, si případ okamžitě převzali kriminalisté prvního oddělení pražského krajského ředitelství. Ti ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy,“ informovala mluvčí policie Iveta Martínková.

Podle ní už detektivové zadrželi podezřelého, který ale ještě nebyl obviněn. Další informace k případu policie zatím nechce sdělovat, jelikož je příliš brzy.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, kriminalisté ohledávali těla na okraji lesa, poblíž silnice mezi Mýtem a Těškovem. S největší pravděpodobností museli odtlačit i několik pokácených stromů, které na místě zanechali lesní dělníci. Poblíž klád pak bylo nalezeno požářiště, ve kterém ležely zbytky ohořelého oblečení a igelitových pytlů. Zda byla těla na místě spálena, není jasné. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám