Hlavní obsah

Dvojice si z pražské velkotržnice odnesla i trezor se 400 tisíci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté pátrají po dvojici, která si z tržnice odnesla kromě ovoce a zeleniny ještě 400 tisíc korun v trezoru. Muže a ženu natočily kamery a mluvčí policie Tomáš Hulan požádal ve čtvrtek veřejnost o pomoc.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojice podezřelá z krádeže trezoruVideo: Policie ČR

 
Článek

Na „nákupy“ vyrazila dvojice 13. března do velkotržnice v Lipencích. Kamerové záznamy ukázaly, že se nejprve jen tak poflakovala po areálu a prohlížela si vystavené zboží. V jednom skladu se dvojici podle policie zachtělo ovoce a zeleniny, a tak si jí nabrala za dva tisíce korun. Samozřejmě bez placení.

Pár pak pokračoval v prohlídce tržnice, až se zastavil u kanceláří, kde zákazníci nemají co dělat. „Do těchto prostor vstoupili a odcizili odtud malý příruční trezor se čtyřsettisícovou hotovostí. S ním i ukradenou zeleninou pak odešli neznámo kam,“ uvedl mluvčí policie.

Kriminalistům se podezřelé dosud nepodařilo ztotožnit, a tak žádají o pomoc. „Pokud kohokoli z hledaných poznáváte, znáte jejich totožnost, případně místo jejich pobytu, předejte nám, prosím, tyto informace prostřednictvím linky 158,“ požádal Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám