Hlavní obsah

Dva mrtví po čelním střetu na Písecku. Z audi vyletěl motor

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Tragická dopravní nehoda se stala ve středu na silnici u obce Zlivice na Písecku. Mladý řidič osobního auta Audi A3, který se podle informací Práva řítil vysokou rychlostí, nezvládl řízení a v protisměru se čelně srazil se Škodou Fabia, ve které cestovali dva starší lidé. Ani jeden z nich silný náraz nepřežil.

Foto: Policie ČR

Havarovaná auta na Písecku

Článek

„K nehodě došlo krátce po 11. hodině. Mladý řidič v osobním autě, který jel od Písku na obec Zlivice a Čížovou, pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. Pravou stranou najel na krajnici, to ho roztočilo do protisměru a čelně narazil do protijedoucího vozidla,“ uvedl k nehodě mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

Náraz nepřežili dva starší lidé ve škodovce, řidič audi a jeho dva další spolujezdci byli přepraveni s těžkými zraněními do nemocnice. Na místě přistával i záchranářský vrtulník.

Foto: Policie ČR

Z audi vyletěl motor

Podle policie šlo o obrovský náraz, protože z audi vylétl motor, který ležel asi patnáct metrů od havarovaného vozu. Přesné příčiny a okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté i kriminalisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám