Hlavní obsah

Dva mladí lidé vypadli z oken vysokoškolských kolejí v Praze. Dívka zemřela

– Praha • Aktualizováno

Dva pády z oken vysokoškolských kolejí vyšetřují od noci na čtvrtek pražští policisté. Přibližně dvacetiletá žena zemřela na koleji Kajetánka, když vypadla ze 12. patra. 21letý mladík se zranil v Suchdole, když lezl za svou přítelkyní.

Dívka zemřela po pádu z výškyVideo: Aktu.cz

 
Článek

Záchranáři i s lékařem vyjížděli po šesté hodině ráno k vysokoškolským kolejím v Radimově ulici na Praze 6 k pádu asi 20leté dívky.

„Byla nutná telefonická asistovaná resuscitace se svědky události. Po příjezdu na místo však záchranáři s lékařem konstatovali vážná zranění neslučitelná se životem,” Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Mluvčí policie Lucie Drábková Novinkám řekla, že dívka vypadla z 12. patra. Příčiny úmrtí policie vyšetřuje.

Čtrnáctiletá dívka v Praze spadla z 6. patra, náraz zbrzdilo křoví

Krimi

Podobný výjezd měli záchranáři o pár hodin dříve, kdy zasahovali u vysokoškolských kolejí v pražském Suchdole. Do ulice Kamýcká vyjížděli záchranáři po půlnoci a ošetřili 21letého mladíka. „Muž měl pohmožděná záda a po ošetření byl převezen do vojenské nemocnice,“ uvedla Poštová.

U tohoto případu nakonec policie pouze asistovala. Vyšlo totiž najevo, že mladý muž lezl za svou přítelkyní po fasádě domu a z prvního patra spadl na zem. Vyšetřování tak nebude nutné.

Reklama

Výběr článků

Načítám