Hlavní obsah

Drzého kapsáře zachytila kamera. Seniora v obchodě okrádal dlouhou půlminutu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie pátrá po dvojici kapsářů, která okradla seniora v pražském obchodě. Muž se ženou seniora nenápadně sledovali, a když byl zabraný do nákupu zeleniny, muž mu z příruční tašky sebral peněženku. Počínání zlodějů zachytila bezpečnostní kamera.

Kamera zachytila kapsáře na Praze 5Video: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal již v polovině prosince v obchodu v ulici Bucharova na Praze 5, policisté se ale podezřelé dvojici dosud nedostali na stopu, obrátili se proto na veřejnost s žádostí o pomoc s pátráním.

Muž vytrhl ženě v metru mobil z ruky a utekl. O pár minut později kradl znova

Krimi

„Neznámá dvojice si vyhlédla seniora, který nakupoval potraviny, a nenápadně ho sledovala. Poškozený byl pravděpodobně tak zabrán do výběru zboží, že zapomněl sledovat dění, ale hlavně osoby kolem sebe,” informoval v úterý mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Policie ČR

Dvojice podezřelá k okradení seniora v Praze

„Toho využil podezřelý a v nestřeženém okamžiku nebohému muži vytáhl z příruční tašky na rameni peněženku i s doklady, platební kartou a hotovostí,” vylíčil mluvčí.

Kamera natočila tahanici zloděje a jeho oběti na eskalátorech v metru. Muž přišel o tisíce

Krimi

Na zveřejněném záznamu je vidět, jak podezřelý muž opatrně šacuje tašku zhruba půl minuty, aniž si toho okradený všimne.

Foto: Policie ČR

Kamera zaznamenala kapsáře v Praze

„Celou událost i muže zachytila bezpečnostní kamera a my po něm pátráme. V souvislosti s případem hledáme i jeho parťačku. Ta po celou dobu krádeže sledovala okolí, aby měl muž volné pole působnosti,” upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Kamera zachytila kapsáře na Praze 5

Policie případ prověřuje jako krádež, za což podezřelým hrozí až dva roky vězení.

Reklama

Související články

Policie naháněla kapsáře v tunelech metra

Kapsář utekl v pondělí dopoledne před policisty do tunelu metra na lince A. Policisté ho našli po několika desítkách minut. Provoz metra byl obnoven před...

Výběr článků

Načítám