Hlavní obsah

Do tramvaje umístěné v poli u D1 vlezli dva lidé, dostali pokutu

Novinky, jap

Do tramvaje, která stojí v poli u dálnice D1 u Čestlic, vlezli ve středu odpoledne dva lidé. Policisté, kteří na místo dorazili, věc nakonec vyřešili pokutou. Do tramvaje dvojice vnikla neoprávněně, dopravní prostředek, který je v soukromém vlastnictví, je totiž zavřený.

BEZ KOMENTÁŘE: Posprejovaná tramvaj u dálnice D1Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

V podvečer kolem půl páté bylo na místě vidět tramvaj, která měla otevřené dveře, a v blízkosti dvě policejní auta - jedno stálo na dálnici, druhé na poli.

„Na tísňové lince nám bylo nahlášeno, že se v tramvaji pohybují nějaké osoby. Přivolaní policisté na místě našli dva lidi a situaci na místě vyřešili,“ řekla Novinkám středočeská policejní mluvčí Martina Fejfarová.

Následně upřesnila, že tito lidé nebyli z firmy, které tramvaj patří, že na místě neměli co dělat a že dostali pokutu. Bližší informace nesdělila.

Tramvají, jež stojí kousek za svodidly u D1, se zabývá policie od úterý. K vlastnictví se přihlásila developerská firma Domo Development, která je také majitelem pozemku. Proč tramvaj na místě je, zatím není jasné.

Tramvaj u D1Video: Novinky

Tramvaj někdo v noci na středu posprejoval. Objevily se na ní žluté nápisy a bok je celý posprejovaný stříbrnou barvou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám