Hlavní obsah

Dlouhé kolony trápily řidiče na Pražském okruhu i D5, při nehodě se zranilo dítě

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Mnohakilometrové kolony ve čtvrtek dopoledne potrápily řidiče na Pražském okruhu a na příjezdu do Prahy po dálnici D5. Na okruhu se staly tři nehody, které se naštěstí obešly bez vážnějšího zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehody na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

První nehoda se stala na Pražském okruhu ve směru na Ruzyň u Ořechu kolem deváté hodiny. „Srazila se tam tři osobní auta, která blokovala levý jízdní pruh. Policie nechala místo nehody označit,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

K srážce vyjela také sanitka. „Do nemocnice v Motole jsme po ošetření převezli s lehkým zraněním dva dospělé a jedno dítě,” doplnila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Další nehoda se stala v koloně kousek od srážky tří aut. Dvě auta ale nebránila provozu, skončila v odstavném pruhu. Nikdo nebyl zraněn. Poslední kolizi řešili policisté na exitu 23 u dálnici D5, kde bouralo nákladní auto.

Kolony aut se vytvořily již od Lochkovského tunelu až ke sjezdu na dálnici D5, byly tedy téměř deset kilometrů dlouhé. Na dálnici D5 se pak směrem na Prahu vytvořila až osmikilometrová kolona.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám