Hlavní obsah

Dívka načapala přítele in flagranti, sokyni pak rozbila hlavu

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Krvavou dohru mělo milostné vzplanutí mezi devatenáctiletým mladíkem a o rok starší slečnou, které se odehrálo na jedné z akcí v boskovickém Westernovém městečku na Blanensku. Když totiž mladíkova přítelkyně opustila zábavu, novopečený párek se uchýlil na sociální zařízení a oddal se tam svým vášním. Jenže rozdováděnou dvojici tam načapala mladíkova milá.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Případ se odehrál o prázdninách, tento týden policisté 19letou dívku obvinili z trestného činu ublížení na zdraví.

„Když procházela kolem sociálních zařízení, upoutaly ji podezřelé zvuky. Vešla dovnitř a narazila na intimní scénu, v níž hrál hlavní roli její přítel. Pak už se neudržela a sokyni v lásce hrubě napadla. Její útok směřoval především na hlavu,“ popsal ve středu incident policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Podle něj ji bila pěstmi i otevřenou dlaní. Útokem jí způsobila zlomeninu v obličeji, tržné rány ve tváři a podlitiny. Dívka skončila v nemocnici a dokonce musela být operována. Útočnice je nyní stíhána pro ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám