Hlavní obsah

Dítě nepřežilo srážku s autem na Trutnovsku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rudník

Tragickou nehodu vyšetřují policisté na Trutnovsku, kde vozidlo srazilo v obci Rudník chlapce, který na místě zemřel. Nehoda se stala u autobusové zastávky, podrobnosti policie vzhledem k věku oběti nesdělila.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala ve středu kolem 14. hodiny na silnici I/14. „Osobní vozidlo se tu střetlo s nezletilou osobou, která i přes veškerou snahu všech zachránců bohužel nepřežila,“ sdělil ve čtvrtek mluvčí policie Lukáš Vincenc.

Nehoda se podle něj stala v blízkosti autobusové zastávky a nedošlo k ní při přecházení silnice.

Školák přebíhal v Plzni na červenou, srazilo ho auto

Krimi

Podle informací ČTK bylo chlapci pět let, policie to nepotvrdila. „Bližší informace nebudeme v tuto chvíli vzhledem k věku poškozené osoby a s ohledem na rodinu poskytovat,“ uvedl mluvčí.

Okolnosti tragické nehody policie vyšetřuje. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro usmrcení z nedbalosti,“ dodal Vincenc.

Reklama

Související články

Motorkář u Prahy srazil školáka a ujel

Policie pátrá po motorkáři, který v pondělí ve středních Čechách srazil nezletilého chlapce u ujel. Dítě utrpělo středně těžké poranění a skončilo v nemocnici.

Výběr článků

Načítám